Dag 21 – Min favorit film

Jag gillar inte att kolla på film men om jag måste välja en så är det Tokio Hotel filmerna ;-)

ONAJS!!

Nyss så ramlade jag... låter inte som ngt stort men jag stukade foten och det gör asont. och en till sak vi skulle kanske ha dansat på måndag men då stukade wurood foten i fredags och jag idag undra när emma gör det. det blir iaf ingen dans på måndag tyvärr

:)

:)

Göra om bloggen nu KLOCKAN TYP TJUGO I 8 PÅ MORGONEN!!!! -.-

Här sitter jag uppe redan... VARFÖR?? Jo därför att jag glömde ställa in klockan på ett den inte låter när mobilen(som är helt cp störd - mobilen asså) startar så jag vaknade och sen kunna jag inte somna om så nu tänkte jag göra om min blogg litegrann :) HAHA

Dag 20 – Min önskelista

Jag har ingen "normal" önskelista som andra skulle ha för jag önskar mig bara en sak och det är att jag ska få träffa min pappa.

Dag 19 - Den här dagen för precis ett år sen

Jag har INGEN aning om det faktiskt....

Stan med polare

Jag Em och Wurood gick till stan efter skolan idag så köpte jag 2 nagerlack ett par solglasögon och ett läppglans. Det kanske inte låter som ngt dyrt men det kostade 200 kr! Men jag ska dra nu jag har massa prov så jag kan inte skriva så ofta har kemiprov i mon men glömde boken i skolan så jag ska träna en massa annat byeee. :)

sitter på bibblan

Som överskriften sa så sitter jag på bibblan och har as tråkiit.... Klockan 5 börjar kören så jag tänkte gå snart för jag måste plugga till lite prov.. Vi har 5 prov tror jag och en läxa. det borde vara tvärt om ju..

Inte för att vara dum men har ni tänkt på vad Manboy låter amatörmässig om man gämför med Popular??


Dag 18 – Något jag saknar

Att vara liten.. När jag gick på dagis haha för då existerade inte ens LÄXOR OCH PROV i min värld

Sorry..

Jag kan inte skriva så mkt vi har tre prov som jag måste plugga till och massa läxor och så men jag ska göra läxa nu herrå..  hörs...

Dag 17 – Min bästa kompis

Ja henne skrev jag om nyss.. EMMA!!! Hon är den bästa någon kan önska sig hon är snäll och så och ställer alltid upp och hon är fin och söt. Vi är som syskon och jag älskar henne <3

Grattis Emma!!

Idag fyller min kompis Emma (Em) Brodin 14 år!! HAHA fjortizz som mig :P Hoppas hon har en bra dag. Jag vet inte om jag får lägga ut en bild på henne men kolla på hennes blogg : eemmaabloggen.blogg.se

Men ååh

Farmor väckte mig vid 9 typ för att vi skulle hämta Ronja (min syster) på förmidagen. Hon skulle vara här idag och åka hem på eftermidagen men sen när vi ringde dom svarade dom inte så hon kan inte komma och nu är det försent. Fatta hur jävla sur jag var. Jag slog av tvn tidigt igår IFRÅN EN BRA FILM bara för att Ronja skulle komma och sen kan hon inte komma. Nu är jag sur och trött men snart ska jag och farmor baka pizza och så. Sen blir det choklad jag ska lägga ut en bild på den sen för den MÅSTE ni smaka den är sååååå god. Men jag orkar inte hämta den nu men det är iallafall en choklad som är mjölkchoklad - marabou - 70 prosent (tror jag) typ cacao eller nått. Den är iaf jättegod men nu tänkte jag skriva ett inlägg om en försvunnen tjej som dom letar efter som är väldigt känd. Madeleine McCann heter hon.. Hoppas dom hittar henne.

Dagens outfit


Dag 16 – Min favoritresa

Min favorit resa var i vintras när vi var till Japan. Det var jättekul (förutom när vi skulle hem) hehe. :)

Jag fattar inte liksom...

Idag var jag frisk så jag åkte till skolan och gissa vad jag får veta? Jag har prov idag och läxförhör... Läxan i tyska gick ganska bra för dom tränade jag lite på innan jag vart sjuk. Men sen på provet så sa jag att jag inte visste att det var prov och han bah: Julia, jag har sagt det här minst 10 gånger till dig: Om du är sjuk får du ta reda på det.
Man bah: men vem fan tänker på LÄXOR OCH PROV NÄR MAN ÄR SJUK LIKSOM DET ÄR JU FÖR FAN DET SISTA NÅN TÄNKER PÅ.. Förresten så var det första gången på 5 år som jag var sjuk så han har INTE sagt det 10 jävla gånger. Men nu ska jag kolla på tv hörs byee byee!!

Etan Patz

På morgonen av den 25 maj 1979, lämnade sex år gammal Etan Patz hans Manhattan SoHo lägenhet att gå till en busshållplats på väg till skolan. Det var första gången som han någonsin hade gått till busshållplatsen på egen hand. Barnet fick aldrig på bussen och var aldrig sett eller hört av igen. Kidnappningen av Etan Patz utlöst en av de mest intensiva försvunna personer manhunts i historien om New York City Police Department. Myndigheterna började en världsomspännande sökning som ledde till sedan president Ronald Reagans uttalande av den 25 maj (dagen för Etan försvann) som National Missing Children's Day. Sökandet efter Etan Patz var den mest omfattande Manhunt sedan bortförandet av den Lindbergh baby 1932 och Etan blev symbolen för förlorade barn i hela Amerika. Tyvärr var han aldrig fann. Etan Patz laga död i juni 2001, genom en Manhattan Surrogate dom domare som ansåg att Etan Patz avled den 25 maj 1979, dagen han blev kidnappad .. Den huvudmisstänkte i fallet är en man vid namn Jose Antonio Ramos, som är en känd pedofil. Ramos avtjänar tid i ett Pennsylvania fängelse på en icke-närstående övergrepp på barn avgift. Polisen kan inte formellt ladda Ramos i Patz fallet i brist på bevis. Julie och Stan Patz, Etan föräldrar, har gjort en felaktig död stämningsansökan mot Ramos, eftersom mindre bevis behövs för en tvist i ett tvistemål. Även om Etan Patz har förklarats lagligt död, är fortfarande så fortfarande öppen med Cold Case truppen i New York City Police Department. Även Etan är borta, kommer hans ande lever för evigt i sinnen och hjärtan av det amerikanska folket.Jag grinade nästan när jag läste det men jag skriver om flera snart.. Visst var han söt då?

Dag 15 - Mina hobbys

Mina hobbys är att dansa, hoppa studsmatta, sjunga, musik, vara ute, sitta vid datorn, kolla på tv, kolla på killar..

MEN SKITFAN -.-

Jävla skit.. Jag vaknade klockan 4 i morse.. klockan 5 spydde jag inne på toa -.- så nu sitter jag här och det här trodde jag aldrig att jag skulle skriva men: JAG VILL TILL SKOLAN NU!!!! Jag är skit hungrig men jag dricker iaf äcklig coola varje kvart..

Dag 14 – Min drömresa

Min drömresa är till Tyskland eller Kina. Eller där det är JÄTTEVARMT!!!!!

Dag 13 – Vad hade jag på mig idag

En rosa "klännig" och jeans och prickiga srumpor :P

Dag 11 - I min plånbok

Just nu har jag 500 kronor där som ropar på mig 24/7 och säger: Handla Handla. Så är det alltid, pengarna, dom bara försvinner liksom dom hoppar ut ur plånboken när jag är ute och går. På mindre än en månad har jag slösat bort 650 kronor på tuggummi och choklad och smink haha.

Dag 12 - Den gången jag gjorde bort mig totalt

Jaa du jag gör alltid bort mig på något sätt jag är så van så jag inte bryr mig så mkt längre. Jag vet inte vad det västa av alla gånger är haha.

Tom Kaulitz är INTE död

Nyss såg jag på en blogg att massa Tokio Hotel fans fick för sig att Tom Kaulitz hade dött. Jag fattar inte varför just död, han fick åka till sjukhuset men han är liksom inte död..

Justin 17 år <3

Grattis Justin Älskade Bieber 17 år idag!!! JAG ÄLSKAR DIG!!!
Fett snygg han är då <3<3<3

RSS 2.0